| |
| Якому жанру в музиці Ви даєте перевагу над іншими??? | | Pop | | 8,3% | [ 3 ] | | Rock | | 66,7% | [ 24 ] | | Techno | | 0% | [ 0 ] | | R&B | | 19,4% | [ 7 ] | | Club-house | | 5,6% | [ 2 ] | | | Total Votes : 36 | |
| Author | Message |
| Added: 08 Apr 2007 15:28 Post subject: Музичні жанри | |
| | Якому жанру в музиці Ви даєте перевагу над іншими??? Чому? Чи залежить це від настрою? | |
| Back to top | |
 |
| Added: 13 Apr 2007 17:41 Post subject: Музичні жанри | |
| ...Я віддаю перевагу року...ні...я люблю рок, кор, метал, альтерантиву... від настрою залежить лише степінь важкості..  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 13 Jan 2008 12:32 Post subject: Музичні жанри | |
|
Обожнюю Black. Як тру, так і симфо.
Зараз часто слухаю Dark electro.
Якщо є хтось такий самий - пишіть. | |
| Back to top | |
 |
| Added: 26 Jan 2008 17:27 Post subject: Музичні жанри | |
| А я полюбляю альтернативу, панк-рок, нью метал і т.п. | |
| Back to top | |
 |
| Added: 23 Feb 2008 13:19 Post subject: Музичні жанри | |
| | теж віддаю перевагу альтернативі... але не так щоб зациклююсь на ній завжди.. бувае навіть поп змішаний з роком... а буває зовсім не зрозуміти що | |
| Back to top | |
 |
| Added: 15 May 2008 12:52 Post subject: Музичні жанри | |
| | Боже скільки нас, рокерів, назбиралось. А я думала - єдиною буду. Готік рок, панк рок, метал - Форевер! | |
| Back to top | |
 |
| Added: 02 Jul 2008 01:08 Post subject: Музичні жанри | |
| | Не люблю поп-музику.Люблю альтернативу,і просто українську музику))))поважаю український рок,деколи слухаю метал,але то вже від настрою))) | |
| Back to top | |
 |
| Added: 02 Jul 2008 01:08 Post subject: Музичні жанри | |
| | Не люблю поп-музику.Люблю альтернативу,і просто українську музику))))поважаю український рок,деколи слухаю метал,але то вже від настрою))) | |
| Back to top | |
 |
| Added: 19 Aug 2008 11:48 Post subject: Музичні жанри | |
| | симфо-метал в усіх проявах (від робіт хеві груп з оркестром до симфо-дезу), прогрессів-метал. ну і трохи всих інших напрямків важкої музики окрім альтарнави та нью-металу | |
| Back to top | |
 |
| Added: 17 Dec 2008 21:03 Post subject: Музичні жанри | |
| | терпіти не можу попси і року!!не виношу...більше подобається ДІДЖЕЙСЬКА!!!!!! | |
| Back to top | |
 |
| |