| |
| Author | Message |
| Added: 14 Jun 2007 19:48 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| У мене ні!!Але іноді сваримось! Мене це дратує!
Хоча ми завжди миримось!  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 15 Jun 2007 07:48 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
|
Це правда!!!!!!  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 15 Jun 2007 11:03 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| У вас багато друзів?  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 18 Jun 2007 07:06 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| У мене під категорію друзі підпадають тільки ті люди, котрим я можу по-справжньому довіряти...Знаєш, у мене багато знайомих, а справжній друг тільки один.  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 18 Jun 2007 08:44 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| | А ось я не знаю чи э у мене друг ? | |
| Back to top | |
 |
| Added: 18 Jun 2007 09:48 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| | Якщо є людина, якій ти можеш довіряти і знаєш, що вона не зрадить, то так. | |
| Back to top | |
 |
| Added: 02 Jul 2007 18:53 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| Тоді,тоді я сам по собі! ООО як мені сумно!  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 03 Jul 2007 08:12 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| у мене чудова подруга, але зазвичай ми дуже сваримось через якісь дрібниці... таке буває часто...  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 03 Jul 2007 08:37 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| У вас хоч вони вам все викладують а мені ....!  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jul 2007 09:44 Post subject: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| | Ну...Ти ви можете ділитися плітками про дівчат зрештою... | |
| Back to top | |
 |
| |