| |
| Author | Message |
| Added: 04 Jul 2007 19:51 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| Я на кота!
Коли я декілька раз нявкну весь двір котів збирається!
От так!
А ви? | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jul 2007 09:39 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| Ну...Напевно...Таке важке запитання...Можливо я була якоюсь східною красунею...Чи просто жила на сході...Або героїня арабської казки...Мене неймовірно тягне на Схід!!!  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jul 2007 17:13 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| А це добре!
Чекаю інші відповіді! | |
| Back to top | |
 |
| Added: 07 Jul 2007 12:36 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| Ти перс чи єгиптянин?  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 07 Aug 2007 14:51 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| Ирландець!  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 16 Aug 2007 12:50 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
|
| Citata: |
Я на кота!
Коли я декілька раз нявкну весь двір котів збирається!
|
взагалі-то коти це самостійні тварини. їм ніхто не потрібен
якщо вибирати з культур і народів, я мабудь жила в індії, або буду жити, в наступному житті | |
| Back to top | |
 |
| Added: 15 Sep 2007 19:48 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| Я кіт , а хто образить цю тварину той......!  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 29 Dec 2007 19:58 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| | Ну добре. Овен так овен. Я не зраджую свой натурі. | |
| Back to top | |
 |
| Added: 18 Jan 2008 13:11 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| | А я лев по гороскопу | |
| Back to top | |
 |
| Added: 19 Apr 2008 15:19 Post subject: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| а я близнюки по гороскопу, тому доволі двоїста натура  | |
| Back to top | |
 |
| |