| | Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | new | | | | Author | Message |
| Added: 21 Dec 2009 13:20 Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | |
| Indeez написав(ла) (15 Грудня 2009 15:22 ) : | країни? в країні живе багатонаціональний народ
що накажете робити з не українцями? вони ж можуть відмовитись розвивати країну вашого зразка...
потрібно прагнути до об"єднання народу, а не до возвеличення нації  |
Ходиш на голові, Тетяно. Іноді просто висмикуєш. Хіба у єврея щось зміниться, як у паспорті його буде написано: національність – єврей; чи у того ж болгарина, чи татарина, чи росіянина. Саме тоді ми і будемо багатонаціональною країною. А зараз ми сіра маса манкуртів: єврей – не єврей, росіянин – не росіянин, татарин – не татарин, українець – не українець.  | | | Back to top | |  |
| Added: 21 Dec 2009 13:40 Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | |
| ну звичайно, лише я можу помилятись))
сьогодні цікавий запис прочитала
| Цитата: | Сегодня, наконец-то, посмотрела одну из серий фильма "Между миром и войной." Это док. фильм об Израиле, об армии... честно: думала там будет еще тот фильм. Канал, на котором идет - НТВ. Я откровенно не люблю этот канал..А тут просто случайно попапала и решила посмотреть..
Не знаю, насколько это всё правда. НО..
Сидела и вспоминала всех наших мальчиков и девочек, которые служили и служат в армии...
Честно: эмоции просто переполняли...
Интервью давали мальчики и девочки..А так же говорил мудрейших раввин, которого я слушала с открытым ртом..
Мальчики и девочки не боялись говорить о том, что это страшно...Они безумно любят Израиль.. При чем они приехали из России, Украины, Белоруссии, и так далее...Евреи и нет: они ИЗРАИЛЬТЯНЕ...У кого родители живут в Израиле, у кого вернулись назад...Они остались...Они частичка сердца Израиля...
Они гордятся этим: для них стыдно не служить.. Дети женятся в армии....
И самое интересное, многие просятся в боевые войска (вспомнила Аннушкиного Эдика)...
Дай Б_г всем вашим мальчикам и девочкам всего самого наилучшего... | як гадаєте, чому ізнаїльтяни прагнуть об"єднатись, хоча не всі вони на 100% євреї, а жителі україни, що є сили, прагнуть відокремитись і бути особливими? | | | Back to top | |  |
| Added: 24 Dec 2009 08:24 Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | |
|
Indeez писал(а) (21 дек. 2009 14:40 ) : | ну звичайно, лише я можу помилятись))
сьогодні цікавий запис прочитала
..........
як гадаєте, чому ізнаїльтяни прагнуть об"єднатись, хоча не всі вони на 100% євреї, а жителі україни, що є сили, прагнуть відокремитись і бути особливими? |
На цю тему згадав старий анекдот:
Ньюйоркець: Ви в Союзі живете невірно, бо у вас немає демократії.
Москвич: Живемо ми добре, і у нас є соціалістична демократія.
Ньюйоркець: Ні, немає.
Москвич: Ні, є.
Ньюйоркець: От, скажімо, я можу вийти на майдан біля статуї Свободи і привселюдно вигукнути "Рейган - дурень!", і це мені за так минеться, оце і є справжня демократія.
Москвич: Ну то й що, я теж можу вийти на Червону площу і привселюдно вигукнути "Рейган - дурень!", і мені так само це дарма минеться.
Так ось, в Україні можна за так сказати, навіть з високої трибуни, із презирством "У цій країні...", так регулярно й кажуть неоліберали, тобто всі парламентські партії, крім нероб-нехлюїв комуністів, котрі доживають на голосах пенсіонерів. І можна, не будучи представником декларованої як державницька нації, бути можновладцем, і неспровоковано втягувати Україну в сварки із сусідами, розпотрошувати державні таємниці, руйнувати та втягувати у ворожі блоки ту ж саму Армію тощо. А чи можливо те ж саме в Ізраїлі? Звичайно можливе: "У тій країні...", далі - по тексту. | | | Back to top | |  |
| Added: 24 Dec 2009 11:39 Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | |
| | а на рахунок потреби в зміні формуляра паспорта ви що скажете? чи досконально щось зміниться після поведнення записа про національність? | | | Back to top | |  |
| | | Back to top | |  |
| Added: 25 Dec 2009 15:34 Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | |
| в" Indeez писал(а) (24 дек. 2009 12:39 ) : | | а на рахунок потреби в зміні формуляра паспорта ви що скажете? чи досконально щось зміниться після поведнення записа про національність? |
За нинішньої ситуації таке питання навіть на референдум українці (слов’яне) поставити (а не просто висунути) не в змозі (практика з питаннями про НАТО, недовіру до Ющенко тощо це свідчить), та воно нічого й не дасть. Актуальне інше: дехто у Заході-Прозаході та на Сході реально працює над питаннями засобів ведення біологічної війни, зокрема, щодо розробки технічних засобів її ведення, волею-неволею створюються зразки дистанційного виявлення певних видових (расових, етнічних) ознак - маркерів. Відповідно, виникли передумови невдовзі масового поширення приладів на кшалт тих, що у "Кін-дза-дза", вони й покажуть хто лох (лохох = хохол), хто пацак (...), хто низург... Тоді вже, природно, роль паспорта - суттєво зменшиться (як, скажімо в Павла Лазаренко була пачка штук на 15 різних паспортів, то яка з них, наразі очного знайомства, опоненту користь?) - дістав прилад типу мобілки, далі вже знайомся докладніше, тепер вже "без дурнів", тобто, "без лохів" . | | | Back to top | |  |
| Added: 25 Dec 2009 17:00 Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | |
| а докладніша інформація про такі маркери в вас є?
про арійський генотип ми вже знаємо... але про виявлення національних ознак в генотипі я ще не чула  | | | Back to top | |  |
| Added: 27 Dec 2009 10:50 Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | |
| Indeez rašo (25 gr. 2009 17:00 ) : | а докладніша інформація про такі маркери в вас є?
про арійський генотип ми вже знаємо... але про виявлення національних ознак в генотипі я ще не чула  |
В тому ж Ізраїлі існує практика генетичної експертизи на галахічність, тобто єврейство (або ж, інакше, давнє негритянство-мулатство-квартеронство з подальшим відбілюванням) по материнській лінії, і навіть виявлення окремих "колін ізраїлевих" по батьківській лінії, наразі складнощів підтвердження іншим чином. Меркаптанові й інші леткі сполуки легко виявити дистанційно, за допомогою "штучного носа" в повітряній аурі негра чи мулата; теж саме й у монголоїда чи креола - але лише в спеку; білі меркаптанів у нормі не продукують. Прилади, типу рентгенів, що встановлені в аеропортах + програмне забезпечення, автоматично порізнять негра чи мулата, з тонким щільним скелетом, від білого з пухким скелетом, незалежно від кольору шкіри, монголоїда з короткими ногами й вузьким тазом, проміжні расові типи, а з врахуванням таких окремих ознак як плеската потилиця, можна виявити вірмен тощо. Найкращі з нині масово виготовлених біометричних приладів - у японців. | | | Back to top | |  |
| Added: 27 Dec 2009 12:43 Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | |
| чудові винаходи... але для того щоб вони стали елементом певного відбору, потрібно ще дуже багато грошей, та механізми керування людьми...
тому на це здатен або якийсь злий геній, або той, в кого ну дуже багато грошей | | | Back to top | |  |
| Added: 12 Jan 2010 10:40 Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок? | |
| ... та найбільше свою країну кохайте.
Пам"ятайте усі: ми є українці, а ми тоже є слов"яни, тож і маємо обов"язок зберігати наші історичні скарби "слов"янщини" -- Не забуваймо Київської Русі, нашої матусі! Її минуле прославляймо, а на його коріні гнучкім нову та велику державу -- Україну підіймаймо! Слава нашим пращурам нехай гримить усюди. Гімн України заспіваймо!!! | | | Back to top | |  | | | |