Forum | Chat | Blogs | Clubs | Love cards | Games | Photo albums | Beauty contest Memberlist Radio
Add to favorites Make startpage   
My profile
Communication
Fun
Useful
Information
Services
Language
Advertisement
    Mobile version of the portal new
INT-WORLD.com » Clubs » Club forums » Клуб української поезії » Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
Post new topic   Reply to the topic To the page: Previous    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  
Print topic
Author Message
entree
Expert
Expert

Number of points: 3507

PostAdded: 21 Dec 2009 13:20
   Post subject: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
  Reply with quote    Print message

Indeez написав(ла) (15 Грудня 2009 15:22 ) :
країни? в країні живе багатонаціональний народ
що накажете робити з не українцями? вони ж можуть відмовитись розвивати країну вашого зразка...
потрібно прагнути до об"єднання народу, а не до возвеличення нації icon_confused.gif

Ходиш на голові, Тетяно. Іноді просто висмикуєш. Хіба у єврея щось зміниться, як у паспорті його буде написано: національність – єврей; чи у того ж болгарина, чи татарина, чи росіянина. Саме тоді ми і будемо багатонаціональною країною. А зараз ми сіра маса манкуртів: єврей – не єврей, росіянин – не росіянин, татарин – не татарин, українець – не українець. icon_cry.gif
Back to top
View profile Send private message Guest book View user`s club View user's photo albums
Indeez
Flame Guru
Flame Guru

Number of points: 42982

PostAdded: 21 Dec 2009 13:40

ну звичайно, лише я можу помилятись))

сьогодні цікавий запис прочитала
Цитата:
Сегодня, наконец-то, посмотрела одну из серий фильма "Между миром и войной." Это док. фильм об Израиле, об армии... честно: думала там будет еще тот фильм. Канал, на котором идет - НТВ. Я откровенно не люблю этот канал..А тут просто случайно попапала и решила посмотреть..

Не знаю, насколько это всё правда. НО..

Сидела и вспоминала всех наших мальчиков и девочек, которые служили и служат в армии...
Честно: эмоции просто переполняли...
Интервью давали мальчики и девочки..А так же говорил мудрейших раввин, которого я слушала с открытым ртом..

Мальчики и девочки не боялись говорить о том, что это страшно...Они безумно любят Израиль.. При чем они приехали из России, Украины, Белоруссии, и так далее...Евреи и нет: они ИЗРАИЛЬТЯНЕ...У кого родители живут в Израиле, у кого вернулись назад...Они остались...Они частичка сердца Израиля...
Они гордятся этим: для них стыдно не служить.. Дети женятся в армии....
И самое интересное, многие просятся в боевые войска (вспомнила Аннушкиного Эдика)...

Дай Б_г всем вашим мальчикам и девочкам всего самого наилучшего...
як гадаєте, чому ізнаїльтяни прагнуть об"єднатись, хоча не всі вони на 100% євреї, а жителі україни, що є сили, прагнуть відокремитись і бути особливими?
Back to top
View profile Send private message Guest book Read user`s blog View user's photo albums
ВасильАнт
Philosopher
Philosopher

Number of points: 5998

PostAdded: 24 Dec 2009 08:24

Indeez писал(а) (21 дек. 2009 14:40 ) :
ну звичайно, лише я можу помилятись))

сьогодні цікавий запис прочитала
..........
як гадаєте, чому ізнаїльтяни прагнуть об"єднатись, хоча не всі вони на 100% євреї, а жителі україни, що є сили, прагнуть відокремитись і бути особливими?

На цю тему згадав старий анекдот:

Ньюйоркець: Ви в Союзі живете невірно, бо у вас немає демократії.
Москвич: Живемо ми добре, і у нас є соціалістична демократія.
Ньюйоркець: Ні, немає.
Москвич: Ні, є.
Ньюйоркець: От, скажімо, я можу вийти на майдан біля статуї Свободи і привселюдно вигукнути "Рейган - дурень!", і це мені за так минеться, оце і є справжня демократія.
Москвич: Ну то й що, я теж можу вийти на Червону площу і привселюдно вигукнути "Рейган - дурень!", і мені так само це дарма минеться.

Так ось, в Україні можна за так сказати, навіть з високої трибуни, із презирством "У цій країні...", так регулярно й кажуть неоліберали, тобто всі парламентські партії, крім нероб-нехлюїв комуністів, котрі доживають на голосах пенсіонерів. І можна, не будучи представником декларованої як державницька нації, бути можновладцем, і неспровоковано втягувати Україну в сварки із сусідами, розпотрошувати державні таємниці, руйнувати та втягувати у ворожі блоки ту ж саму Армію тощо. А чи можливо те ж саме в Ізраїлі? Звичайно можливе: "У тій країні...", далі - по тексту.
Back to top
View profile Send private message Guest book View user`s club Read user`s blog View user's photo albums
Indeez
Flame Guru
Flame Guru

PostAdded: 24 Dec 2009 11:39

а на рахунок потреби в зміні формуляра паспорта ви що скажете? чи досконально щось зміниться після поведнення записа про національність?
Back to top
View profile Send private message Guest book Read user`s blog View user's photo albums
Indeez
Flame Guru
Flame Guru

PostAdded: 24 Dec 2009 12:50

виявляється маразм, явище інтернаціональне icon_lol.gif
http://forum.rc-mir.com/russkie-gotovy-pokinut-izrail-iz-za-zakona-gal-topic1930637
пропоную одразу додати ще графу віросповідання... бо хто його знає, може й знадобиться icon_lol.gif
Back to top
ВасильАнт
Philosopher
Philosopher

PostAdded: 25 Dec 2009 15:34

в"
Indeez писал(а) (24 дек. 2009 12:39 ) :
а на рахунок потреби в зміні формуляра паспорта ви що скажете? чи досконально щось зміниться після поведнення записа про національність?

За нинішньої ситуації таке питання навіть на референдум українці (слов’яне) поставити (а не просто висунути) не в змозі (практика з питаннями про НАТО, недовіру до Ющенко тощо це свідчить), та воно нічого й не дасть. Актуальне інше: дехто у Заході-Прозаході та на Сході реально працює над питаннями засобів ведення біологічної війни, зокрема, щодо розробки технічних засобів її ведення, волею-неволею створюються зразки дистанційного виявлення певних видових (расових, етнічних) ознак - маркерів. Відповідно, виникли передумови невдовзі масового поширення приладів на кшалт тих, що у "Кін-дза-дза", вони й покажуть хто лох (лохох = хохол), хто пацак (...), хто низург... Тоді вже, природно, роль паспорта - суттєво зменшиться (як, скажімо в Павла Лазаренко була пачка штук на 15 різних паспортів, то яка з них, наразі очного знайомства, опоненту користь?) - дістав прилад типу мобілки, далі вже знайомся докладніше, тепер вже "без дурнів", тобто, "без лохів" icon_twisted.gif icon_wink.gif .
Back to top
View profile Send private message Guest book View user`s club Read user`s blog View user's photo albums
Indeez
Flame Guru
Flame Guru

PostAdded: 25 Dec 2009 17:00

а докладніша інформація про такі маркери в вас є?
про арійський генотип ми вже знаємо... але про виявлення національних ознак в генотипі я ще не чула icon_rolleyes.gif
Back to top
ВасильАнт
Philosopher
Philosopher

PostAdded: 27 Dec 2009 10:50

Indeez rašo (25 gr. 2009 17:00 ) :
а докладніша інформація про такі маркери в вас є?
про арійський генотип ми вже знаємо... але про виявлення національних ознак в генотипі я ще не чула icon_rolleyes.gif

В тому ж Ізраїлі існує практика генетичної експертизи на галахічність, тобто єврейство (або ж, інакше, давнє негритянство-мулатство-квартеронство з подальшим відбілюванням) по материнській лінії, і навіть виявлення окремих "колін ізраїлевих" по батьківській лінії, наразі складнощів підтвердження іншим чином. Меркаптанові й інші леткі сполуки легко виявити дистанційно, за допомогою "штучного носа" в повітряній аурі негра чи мулата; теж саме й у монголоїда чи креола - але лише в спеку; білі меркаптанів у нормі не продукують. Прилади, типу рентгенів, що встановлені в аеропортах + програмне забезпечення, автоматично порізнять негра чи мулата, з тонким щільним скелетом, від білого з пухким скелетом, незалежно від кольору шкіри, монголоїда з короткими ногами й вузьким тазом, проміжні расові типи, а з врахуванням таких окремих ознак як плеската потилиця, можна виявити вірмен тощо. Найкращі з нині масово виготовлених біометричних приладів - у японців.
Back to top
Indeez
Flame Guru
Flame Guru

PostAdded: 27 Dec 2009 12:43

чудові винаходи... але для того щоб вони стали елементом певного відбору, потрібно ще дуже багато грошей, та механізми керування людьми...
тому на це здатен або якийсь злий геній, або той, в кого ну дуже багато грошей
Back to top
mykolasz
Peculiar
Peculiar

Number of points: 110

PostAdded: 12 Jan 2010 10:40

... та найбільше свою країну кохайте.
Пам"ятайте усі: ми є українці, а ми тоже є слов"яни, тож і маємо обов"язок зберігати наші історичні скарби "слов"янщини" -- Не забуваймо Київської Русі, нашої матусі! Її минуле прославляймо, а на його коріні гнучкім нову та велику державу -- Україну підіймаймо! Слава нашим пращурам нехай гримить усюди. Гімн України заспіваймо!!!
Back to top
View profile Send private message Guest book
Post new topic    Reply to the topic All times are GMT + 1
INT-WORLD.com » Clubs » Club forums » Клуб української поезії » Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
Page 9 of 9 To the page: Previous    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9