| |
| Author | Message |
| Added: 03 Feb 2008 09:01 Post subject: Усі книги Гаррі Поттера | |
| Обсуджуємо сім книг про Гаррі Поттера! Яка книга найбільше сподобалась? Чому? Чи раді ви , що історія про хлопця чарівника закінчилась? Як ви б закінчили цю історію?Всі свої думки записуйте ТУТ !!!  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 19 Mar 2009 22:06 Post subject: Усі книги Гаррі Поттера | |
|
Найбільше сподобалась шоста, сьома теж... герої нарешті подорослішали, та і взагалі чим далі тим серйозніше у Ро вийшло. Шоста книга сильно пов'язана із Дамблдором... він з'являється на самому початку, забирає Гаррі, далі уроки "Редлознавства", печера... і смерть... Дамблдор всюди... складається враження, що Ро у шостій книзі вирішила надолужити його недостаток у попередніх книгах і майже цілковиту відсутність у сьомій... взагалі усі діалоги із участю Дамблдора завжди були дуже захопливі... по меншій мірі для мене...
Сьома просто чудова заключна книга, стільки смертей у кінці... реалістично...
Хм, для мене це ще не кінець історії... кінець настане із виходом заключного фільму... моя думка... | |
| Back to top | |
 |
| Added: 30 Jun 2009 17:13 Post subject: Усі книги Гаррі Поттера | |
| Я полюбила УСІ книжки про Гаррі Поттера,бо в кожній своя ізюминка,щось особливе.Я перечитую їх знов і знов,зливаючись із цим цікавим світом,помічаючи щоразу щось нове,вникаючи в деталі...Так,я справжня фанатка цієї книги і знаю її мало не напам"ять!  | |
| Back to top | |
 |
| |