Forum | Chat | Blogs | Clubs | Love cards | Games | Photo albums | Beauty contest Memberlist Radio
Add to favorites Make startpage   
My profile
Communication
Fun
Useful
Information
Services
Language
Advertisement
    Mobile version of the portal new
INT-WORLD.com » Clubs » Club forums » Найпопулярніші книги Землі » Усі книги Гаррі Поттера
Post new topic   Reply to the topic
Print topic
Author Message
жуйка
Sociable
Sociable

Number of points: 70

PostAdded: 03 Feb 2008 09:01
   Post subject: Усі книги Гаррі Поттера
  Reply with quote    Print message

Обсуджуємо сім книг про Гаррі Поттера! Яка книга найбільше сподобалась? Чому? Чи раді ви , що історія про хлопця чарівника закінчилась? Як ви б закінчили цю історію?Всі свої думки записуйте ТУТ !!!
Back to top
View profile Send private message Guest book View user`s club Read user`s blog View user's photo albums
Heim
Beginning to talk
Beginning to talk

Number of points: 18

PostAdded: 19 Mar 2009 22:06

Найбільше сподобалась шоста, сьома теж... герої нарешті подорослішали, та і взагалі чим далі тим серйозніше у Ро вийшло. Шоста книга сильно пов'язана із Дамблдором... він з'являється на самому початку, забирає Гаррі, далі уроки "Редлознавства", печера... і смерть... Дамблдор всюди... складається враження, що Ро у шостій книзі вирішила надолужити його недостаток у попередніх книгах і майже цілковиту відсутність у сьомій... взагалі усі діалоги із участю Дамблдора завжди були дуже захопливі... по меншій мірі для мене...
Сьома просто чудова заключна книга, стільки смертей у кінці... реалістично...
Хм, для мене це ще не кінець історії... кінець настане із виходом заключного фільму... моя думка...
Back to top
View profile Send private message Guest book
Дарушка
Philosopher
Philosopher

Number of points: 9425

PostAdded: 30 Jun 2009 17:13

Я полюбила УСІ книжки про Гаррі Поттера,бо в кожній своя ізюминка,щось особливе.Я перечитую їх знов і знов,зливаючись із цим цікавим світом,помічаючи щоразу щось нове,вникаючи в деталі...Так,я справжня фанатка цієї книги і знаю її мало не напам"ять! icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
Back to top
View profile Send private message Guest book View user`s club Read user`s blog View user's photo albums
Post new topic    Reply to the topic All times are GMT + 1
INT-WORLD.com » Clubs » Club forums » Найпопулярніші книги Землі » Усі книги Гаррі Поттера
Page 1 of 1