| |
| Author | Message |
| Added: 05 Jun 2008 12:37 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| В нас час неформалів досить таки доволі,навіть дражнити почало.Коли запитала свою подрушку-затятого інтелектуального панка ,в чому причина,вона сказала,що це модно.Я в шоці пів дня ходила...Яка тут може бути мода... Завжди думала,що у неформалів якийсь особливий стан душі повинен бути і т.д.Як думаєш,хто такі справжні неформали:це дійсно модно чи під цим криється щось значно більше?
Last time edited by смертяка on 09 Jun 2008 13:30; edited 1 time in total | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 12:50 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| Тому й кажемо шо СПРАВЖНІ неформали, бо вони керуються точно не модою  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 13:02 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | знаєш,я чогось завжди думала,що це пованні бути ті в яких є якийсь біль на душі...А ти до речі часом не неформал? | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 13:07 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
|
Я неформал за смаками й переконаннями але вдягаюся цілком цивільно.
До речі може ти й права щодо болю на душі, бо скажімо, без поштовху не станеш готом (тут коментів не треба) або ж не почнеш сповідувати зневагу до суспільства (я про панків) | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 13:10 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | А я хотіла бути готессою...Але якось друзів не знайшла,зараз цивільна але все таки трохт відчуваю,що щось в мені не так.І до речі неформалами не стають ними народжуються.Тому себе я сприймаю як альтернативця.От так.А ти яку музику слухаєш? | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 13:12 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| Багато чого від дарквейву до брутальщини... Виклав списочок на форумі... Але більш за все люблю симфонічний метал.
А ти шо слухаєш??? | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 13:26 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | страшенно обожнюю готику,рок.до речі,чогось не дуже фанатію від Нірвани.Простіть неформали але ні.Як ти Лакрімоси ставишся? | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 13:28 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| Якшо чесно не дуже...
А то не страшне шо ти нірвани не любиш... Я скажімо не розумію Мегадез і Айрон Мейден. У кожного свій смак і до цього слід ставитися розумінням | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 13:45 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | Але чому неформалів визначають тільки за стилем музики яку вони слухають? Я розумію душевний стан і відповідна музика. Але як тоді називати простих "смертних" які можуть кардинально відрізнятися і не підлаштовуватися під жодні уявлення суспільства (і навіть тих самих неформалів), і не слухати якийсь відповідний стиль музики? | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 13:46 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | Суспільство називає їх дурними а взагалі то є вільнодумці | |
| Back to top | |
 |
| |