| |
| Author | Message |
| Added: 05 Jun 2008 15:15 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | Але ж і людський соціум то не виживання в дикій природі. Якшо тебе розкусять в одній спільності можна перекочувати до іншої. Хоча вцілому можна вважати тебе правим | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 15:18 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
|
Деколи і людський соціум можна назвати джунглями з жорсткими законами. | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 15:28 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | Впринципі так. Інакше б я не любив пісню Арії Штиль. Але мені частіше здається шо то бездумне стадо | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Jun 2008 15:33 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | Я її якраз тільки що слухав. А людські неконтрольвані маси це таки страшна сила - подібна на тупе стадо носорогів, з подібними наслідками. | |
| Back to top | |
 |
| Added: 06 Jun 2008 10:15 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| Psucholog написав(ла) (05 Червня 2008 15:40 ) : | Неформалів тут на поратлі трохи є, але можуть не зайти бо не знають ще про клуб.
Треба для них якусь нову субкультуру придумати. Чи може така вже є, не знаєте? |
Хай вони самі собі придумують...їм раще знати.В принципі,кожен еформал може сказати,що він неформал серед неформалів...Але ні,не кожен... | |
| Back to top | |
 |
| Added: 06 Jun 2008 10:29 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | Можна сказати все шо завгодно. Я к приміру можу сказати шо в мене волосся на долонях росте | |
| Back to top | |
 |
| Added: 06 Jun 2008 10:44 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | Не зрозуміла трохи тебе... | |
| Back to top | |
 |
| Added: 06 Jun 2008 10:51 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | У мене є один таких знайомий - бє себе в груди шо він панк. Хоч він ані за музикою ані за світоглядом ані за зовнішнім виглядом. Так і шодо неформалів - кожен им би він не був називатиме себе так як захоче. І вважаю то не справою ані вдячною, ані правильною їх судити | |
| Back to top | |
 |
| Added: 06 Jun 2008 11:59 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| | Погоджуюсь. | |
| Back to top | |
 |
| Added: 09 Jun 2008 11:33 Post subject: Хто накі неформальні душі? | |
| Невдаха написав(ла) (05 Червня 2008 16:28 ) : | | Впринципі так. Інакше б я не любив пісню Арії Штиль. Але мені частіше здається шо то бездумне стадо |
Ти кліп бачив?Хто той що приспів співає?До речі,в приспів Кипелову небуло чого лізти-там його голосу навіть не чути...трохи загробив його...Мені кінець кліпу не сподобався-пошлятіна якась...А так в цілому такий нічого | |
| Back to top | |
 |
| |