| | Ситуація в Україні , думки і пропозиції | new | | | | Author | Message |
| Added: 17 Dec 2008 06:32 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| | На цьому форумі ви можете висловлювати думки про нинішню ситуацію в нашій країні - рідній Україні, ділитись думками , висловлювати пропозиції щодо вирішення кризи. Чекаю ваших думок , ідей. | | | Back to top | |  |
| Added: 17 Dec 2008 12:08 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| | знаєш,я могла б написати,що нас чекає світле майбутнє і т.д.Але це хіба ,що десь далеко в душі,а насправді я чогось навіть патріоткою назватися не можу,хоча страшено нею хотіла б стати але...Нашій владі на нас начхати ,а коли вже їм все одно,то які вже ми можемо бути.От наприклад колись отамани б горло перегризли за "своїх",а тапер наша влада сама обмослалилася.Фу одним словом...Стріляти таких...Тай взагалі більша половина українців говорять російською.Це що Україною називається,якби моя воля,я б всіх таких"українців"відправила в Росію чи ще кудись подаоьше,а залишила б тих,хто дійсно гідний носити звання україця з великої літери. | | | Back to top | |  |
| Added: 17 Dec 2008 23:31 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
|
| Х„ХҐХ»ХўХҐЦЂХҐХ¬: |
.Тай взагалі більша половина українців говорять російською.Це що Україною називається,якби моя воля,я б всіх таких"українців"відправила в Росію чи ще кудись подаоьше,а залишила б тих,хто дійсно гідний носити звання україця з великої літери.
|
Точно!!!
Якщо вже ми заговорили про росію (ну не люблю писати це слово з великої) і деякі наші чиновники так пруться до неї і рівняються на неї, то хай скажуть мені, чи глибокоповажні пани Путін і Мєдвєдєв могли б хоча б припустити введення української мови, як другої державної??? А фігушкі! Ніколи. Вони хочі і підлі сволочі, але свою державу і мову шанують, поважають і завжди ставлять на перший план, от в чому нам тре рівнятись на них.
А що б то зробити?? А перш за все непогано було б піти і перестріляти частину наших депутатів. Може тоді до решти дійшло б що пора задуматись над майбутнім нашого суспільства.
Я писала одну роботу на тему демографічної ситуації в Україні і центральною була дуже важлива думка: ми стали сучасниками унікального феномена демографічної історії України, адже стан сучасної демографічної стуації можна кваліфікувати, як демографічну катастрофу, тому що депопуляція поєднується із зниженням якості населення. Коротше кажучи, той мізер суспільства, який лишився по-трошку тупіє і то факт! Тре шось терміново міняти, знати б що саме... | | | Back to top | |  |
| Added: 18 Dec 2008 06:50 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| рідна Україна... як вже це бісить. наші рідні браття-українці вирішили у вересні нажитися і заробити на вибори, от зараз і маємо свою особисту кризу, спад гривні, інфляцію...
а мова, насправді, не так важливо на сьогодні - головне, щоб почали дбати і думати про Україну - турбуватися про її економіку. якщо ще так триватиме рік і ми звертатимемо увагу тільки на Росію і на мовне питання, яке вона пробує розмусолити в державі, то будемо в чемному і гарному ярмі.
але найбільша проблема українців - лінощі і "моя хата скраю"
поки не буде розумового росту, то будемо й далі кричати про москалів, жити в політичному болоті і купувати зерно за кордоном
не шукайте проблеми в Росії - подивіться на себе. | | | Back to top | |  |
| Added: 10 Jan 2009 17:04 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| | як мало думок... Невже ви так мало думаєте про свою країну? ех | | | Back to top | |  |
| Added: 10 Jan 2009 21:20 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| Ситуація в Україні складна! Наші народні обранці гризуться за портфелі! І не так за портфелі, як за гаманець. Не дивно , що 300 депутатів з 450 мільйонери! Якби вони подумали про народ! Хіба вони думають про народ? В даному випадку , на мою думку, в більшості депутатів(на жаль)перемагає не національна ідея , про яку так часто чуємо, а тепленьке місце в парламенті.
Last time edited by TRAVEN on 14 Jan 2011 15:58; edited 1 time in total | | | Back to top | |  |
| Added: 10 Jan 2009 21:32 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| | Ситуація в Україні... Знаєте дія Нацбанку несправедлива по відношенню до вкладників! Заборона розривати договір депозитних та інших договорів з банком вдарила по клієнтах! Тепер не не можна екстренно отримати кошти. До того ж вкладник втрачає відсотки! Адже зараз ставки банків більші (навіть на 5.5% відсотків). Виникає питання , чи взагалі вигідно тримати кошти, і який банк кращий? | | | Back to top | |  |
| Added: 10 Jan 2009 21:40 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| | Єдиний чоловік! здатний владнати ситуацію в Україні, здатний подолати кризу- це Юлія Володимирівна!!! | | | Back to top | |  |
| Added: 11 Jan 2009 09:33 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| | Ніхто не здатен із нинішніх політиків при владі. Це самообман. | | | Back to top | |  |
| Added: 15 Jan 2009 12:17 Post subject: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| Будь-я мміністром освіти в першу чергу подбав-би про пропаганду та цензуру на телебаченні, бо крім бляц-ва і рекллами там нічого нема. А діти мов зачаровані біля тєліка...
Що-до проп... то потрібно змінити гімн (ще не вмерла Укр...) звучить так ніби от-от здохнемо!
Навідь Україна тоб-то окраїна Польських угідь звучить як держава ніз-відки , відщепленці з короткою історією. На фоні виникає бажання утотожнювати себе (така людська природа) із чимось більш величним на зразок могутньої Россії з її величною історією! От і виникають книги типу (україна не РОССІЯ) а автор президент УКРАЇНИ л.д. кучма! Настрій у Криму теж піттвержує мої слова і питання простатус російської мови в Україні!
Зараз мало-хто знає що багато тисячо-літь підряд існувала велика й могутня держава РУСЬ начолі з КИЇВОМ і слово Русич звучало по всьому світу.
Можливо як-би знали про це українці і не тільки... ситуація та політичне ста новище у нас булиб інші.
Та питанння про держ. рос мови навряд-чи стоялоб. | | | Back to top | |  | | | |