| |
| Author | Message |
| Added: 19 Mar 2009 21:06 Post subject: Северус Снейп | |
| | Северус Снейп... яке ваше відношення до цього персонажа? і взагалі, що ви про нього думаєте? висловлюйтесь... | |
| Back to top | |
 |
| Added: 05 Apr 2009 09:59 Post subject: Северус Снейп | |
| | Протягом 6-ти книг Северус Снейп виступає, як негативним персонажом, але у 7-мій все різко змінюється і тепер Северус насправді шпигун!!! Мені цей трюк дуже сподобався і Снейп тепер для мене нова людина, адже він пожертвував собою заради добра і перемоги Гаррі Поттера! | |
| Back to top | |
 |
| Added: 07 Apr 2009 08:48 Post subject: Северус Снейп | |
| | Життя його було аж занадто важким - помилки юності, які він потім намагався все життя виправить. Я думаю йому було дуже важко "грати" свою роль. Та й Дамблдор його використовував, маніпулював ним | |
| Back to top | |
 |
| Added: 20 Apr 2009 18:04 Post subject: Северус Снейп | |
| Характерна роль...Він такий холодний і незворушний...Але класний!  | |
| Back to top | |
 |
| Added: 20 Apr 2009 19:48 Post subject: Северус Снейп | |
|
Він такий бо життя його так склалось, що він просто не міг бути іншим | |
| Back to top | |
 |
| Added: 22 Jun 2009 12:45 Post subject: Северус Снейп | |
| | Мене тільки убиває його ворожнеча з Сіріусом,Люпином і Джеймсом...Хоча,в принципі,вони самі винуваті. | |
| Back to top | |
 |
| Added: 10 Dec 2010 14:43 Post subject: Северус Снейп | |
| Osya-dracon бѓ“бѓђбѓ¬бѓ”бѓ бѓђ (07 бѓђбѓћбѓ . 2009 09:48 ) : | | Та й Дамблдор його використовував, маніпулював ним |
я з тобою не згодна... Дамблдор не маніпулював ним він його просто просив допомогати Гаррі і все... Мені Северуса жаль коли його Волан - де - Морт вбив і вбив таки даремно. | |
| Back to top | |
 |
| |